Huisarts

Bij het Linnaeus Medisch Centrum kunt u voor een consult met de huisarts terecht via het huisartsen spreekuur, het avondspreekuur, een telefonisch consult of een huisbezoek. De huisarts Marloes Leebeek heeft haar specifieke aandachtsgebieden.
Een consult vindt uitsluitend plaats volgens afspraak.

 • Huisartsen spreekuur
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een huisartsconsult maken.
  Het huisartsen spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u een afspraak te maken telefonisch of online via onze webagenda.
  Voor een consult reserveren we 10 minuten en is in principe voor het behandelen van 1 klacht. Als de huisarts meent dat er een vervolgconsult nodig is, dan maakt u een vervolgafspraak. De huisarts geeft aan hoeveel tijd voor het vervolgconsult nodig is.
   
 • Avondspreekuur
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet en het u niet lukt om een afspraak voor het huisartsen spreekuur overdag te maken, kunt u een afspraak voor een huisartsconsult tijdens het avondspreekuur maken.
  Het avondspreekuur wordt iedere donderdag gehouden van 17.00 tot 21.00 uur. Hiervoor dient u een afspraak te maken telefonisch of online via onze webagenda.
  Voor een consult reserveren we 10 minuten en is in principe voor het behandelen van 1 klacht. Als de huisarts meent dat er een vervolgconsult nodig is, dan maakt u een vervolgafspraak. De huisarts geeft aan hoeveel tijd voor het vervolgconsult nodig is.

  Uitgeschreven recepten kunnen ook 's avonds tot 21.00 uur afgehaald worden bij de apotheek van het OLVG.
   
 • Telefonisch consult
  Voor eenvoudige vragen, kort overleg en uitslagen van onderzoeken waarbij het niet nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een telefonisch consult maken. 
  Dagelijks kunnen telefonische consulten worden gehouden. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken.
  Wanneer u belt zal de assistentie uw vraag met de huisarts bespreken. U wordt teruggebeld door de assistentie of de huisarts.
   
 • Huisbezoek
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet maar u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, kunt u een afspraak voor een huisbezoek maken.
  Dagelijks kunnen huisbezoeken worden afgelegd, meestal tussen 12.00 en 13.30 uur. Hiervoor dient u in de ochtend (i.v.m. de planning) telefonisch een afspraak te maken.
  Omdat in de huisartsenpraktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling, heeft het echter onze voorkeur wanneer u naar het spreekuur probeert te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u uiteraard een huisbezoek aanvragen.
   
 • Spreekuur voor kleine chirurgische verrichtingen
  Kleine chirurgische verrichtingen vinden plaats na overleg met de huisarts en volgens telefonische afspraak.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk of gebruik maken van onze webagenda.