Huisarts

Bij het Linnaeus Medisch Centrum kunt u voor een consult met de huisarts terecht via het huisartsen spreekuur, het avondspreekuur, een telefonisch consult , e -consult  of een huisbezoek. 
 

 • Huisartsen spreekuur
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een huisartsconsult maken.
  Het huisartsen spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u een afspraak te maken telefonisch of online via onze webagenda. Voor een consult reserveren we 15 minuten en is voor het behandelen van 1 klacht. Als er een vervolgconsult nodig is, dan maakt u een vervolgafspraak. 
   
 • Avondspreekuur
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet en het u niet lukt om een afspraak voor het huisartsen spreekuur overdag te maken, kunt u een afspraak voor een huisartsconsult tijdens het avondspreekuur maken.
  Het avondspreekuur wordt iedere maandag gehouden van 17.00 tot 21.00 uur. Hiervoor dient u een afspraak te maken telefonisch of online via onze webagenda.
  Voor een consult reserveren we 15 minuten en is in principe voor het behandelen van 1 klacht. Als de huisarts meent dat er een vervolgconsult nodig is, dan maakt u een vervolgafspraak. De huisarts geeft aan hoeveel tijd voor het vervolgconsult nodig is.

  Uitgeschreven recepten kunnen ook 's avonds tot 21.00 uur afgehaald worden bij de apotheek van het OLVG.
   
 • Telefonisch consult of e-consult 
  Voor eenvoudige vragen, kort overleg en uitslagen van onderzoeken waarbij het niet nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een telefonisch of e- consult maken. 

  Huisbezoek
 • Voor vragen waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet maar u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, kunt u een afspraak voor een huisbezoek maken.
  Dagelijks kunnen huisbezoeken worden afgelegd, meestal tussen 12.00 en 13.30 uur. Hiervoor dient u in de ochtend (i.v.m. de planning) telefonisch een afspraak te maken.
  Omdat in de huisartsenpraktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling, heeft het echter onze voorkeur wanneer u naar het spreekuur probeert te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u uiteraard een huisbezoek aanvragen.
   
 • Spreekuur voor kleine chirurgische verrichtingen/ingrepen/spiraal plaatsen/spirometrie/ 24 uurs bloedrukmeting Na overleg en afspraak 

Afspraak maken
Het maken van een afspraak kunt u doen via de website/portaal via webagenda of telefonisch .