Afspraak maken

Bij het Linnaeus Medisch Centrum kunt u voor het maken van een afspraak telefonisch contact opnemen met de praktijk of, indien het een huisartsconsult betreft, gebruik maken van onze webagenda.

 • Afspraak maken telefonisch
  Voor het telefonisch maken van een afspraak kunt u maandag t/m vrijdag bellen van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.00 uur via nummer: 020 66 50 355 (kies 3) 
  Wanneer u belt voor een afspraak zal de assistentie u een aantal vragen stellen. De assistentie is opgeleid om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en urgentie van uw klachten of vragen. Sommige vragen zal de assistentie direct kunnen beantwoorden, voor anderen zal uw huisarts u teruggebellen of zal de assistentie een afspraak op het spreekuur voor u inplannen. De assistentie is (net als de huisarts) verplicht om ten alle tijden vertrouwelijk om te gaan met de door u gegeven informatie.
   
 • Afspraak maken via webagenda
  Voor het maken van een afspraak voor een huisartsconsult tijdens het huisartsen spreekuur of het avondspreekuur kunt u, indien u ingeschreven bent bij de praktijk, gebruik maken van onze webagenda. U klikt hiervoor op het icoon Afspraak maken op de homepagina.
  Bij een spoedeisende situatie maakt u géén gebruik van de webagenda maar neemt u telefonisch contact op met de praktijk.

Meerdere vragen of meer tijd nodig
Voor een huisartsconsult reserveren we 15 minuten en is ivoor het behandelen van 1 klacht. Als er een vervolgconsult nodig is, dan maakt u een vervolgafspraak.

Afspraak annuleren
Indien u een afspraak bij onze praktijk heeft die u niet kunt nakomen verzoeken wij u deze zo spoedig mogelijk telefonisch te annuleren. Mocht het u niet lukken uw afspraak tijdig te annuleren, dat wil zeggen minstens 24 uur voor aanvang, dan zijn wij genoodzaakt een wegblijftarief in rekening brengen.